Elnagh I-Loft 530 Automaat (2017) - Nu € 87.995

Nu in de showroom en nieuw model in 2017: exclusieve integraal met 2 lengtebedden achterin. Het interieur is afgeleid van de succesvolle T-Loft-serie. Met automatische versnelling en sterke 150 pk. motor. Schitterend design maakt deze nieuwe camper herkenbaar als lid van de Elnagh-familie.

Lees meer...

Elnagh T-Loft 530 Automaat (2017 nr. 4)

Vanaf juli in de showroom. De populaire Elnagh T-Loft 530 is een luxe halfintegraal met 2 lengtebedden achterin en een hefbed boven de zithoek. Ruime stahoogte onder het hefbed. Met automatische versnelling en sterke 150 pk. motor. De zithoek heeft een vijfde goedgekeurde zitplaats met gordel.

Lees meer...

Elnagh Baron 73G (2017 nr. 4)

Binnenkort (in de loop van juli) in de showroom. De Elnagh Baron 73G is een scherp geprijsde halfintegraal met boven de zithoek een hefbed (electrisch bedienbaar). Achterin vindt u de veelverkochte indeling met twee aparte bedden in lengterichting en de ruime garage daaronder. Deze camper heeft bovendien 16 inch velgen.

Lees meer...

Showroom tijdelijk leeg

Sinds augustus is de showroom helemaal leegverkocht. Dankzij succesvolle verkopen en door de inzet van een groot aantal nieuwe Elnagh campers (2016) in de verhuur is de voorraad nieuwe campers gekrompen tot nul.

Inmiddels heeft Kelgin Campers al een heel aantal nieuwe 2017-modellen besteld. Deze komen in de loop van het najaar binnen. U kunt ons bellen of mailen voor informatie over wanneer welke modellen in Goes arriveren.

Lees meer...

Elnagh King 580G - NIEUW

Luxe halftegraal in de topklasse met queensbed achterin en een hefbed boven de zithoek. Het queensbed is electrisch in hoogte verstelbaar. Met sterke 150 pk. motor. Wordt verwacht eind juni.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter